Akce „Pojď hrát hokej“ přivedla 25 nadšených malých hráčů

POJĎ HRÁT HOKEJ

Ve středu 25. 9. 2024 proběhla na zimním stadion Mělník akce Pojď hrát hokej. Tento projekt dlouhodobě zvyšuje povědomí u rodičů a dětí o hokeji. Jako každý rok se tohoto projektu účastní stovky dětí napříč celou ČR.

Nám bylo ctí ukázat 25 dětem co je lední hokej. Odpolední program si s dětmi přišli užít také jejich rodiče. Děti si vyzkoušely před tím, než vyrazily na led, jak vypadá rozcvička před ledem, podívaly se do zázemí zimního stadionu, poté se v připravené šatně převlékly a ve speciálních dresech od Českého svazu ledního hokeje vyjely na led.

V průběhu odpoledne jsme se také postarali o rodiče, kteří se během úvodní prezentace dozvěděli o koncepci klubu HC Junior Mělník a dostali pozvánku na nově vytvořenou „GRIFÍKOVU“ ŠKOLU BRUSLENÍ.

Děti si na ledě vyzkoušely základy bruslení, základy ledního hokeje s půjčenými klubovými hokejkami. V neposlední řadě také přihlížely na ukázkový herní hokejový trénink naší 1. a 2. třídy. Po ledě se všichni odebrali do šatny a díky svazu ledního hokeje a vedení HC Junior Mělník obdrželi hodnotný dárek na památku.

Všem zúčastněným moc děkujeme za účast a budeme se těšit v naše budoucí setkání např. na škole bruslení, nebo později na klubových tréninkách a zápasech.

Děkujeme
Vedení HC Junior Mělník

Aktuálně z HC Junior Mělník

Buď v obraze, co se u nás děje..

Partneři

HC Junior Mělník